Törnrosen and Örtagården, Rosengård in Malmö.

Rosengård Fastighets AB

Fleksible integrasjoner for en skreddersydd kundeopplevelse

Rosengård Fastighets AB er et privat eiendomsselskap i Malmö. Selskapet ble stiftet i 2017 og eid i like deler av de private aktørene Fastighets AB Balder, Heimstaden, Victoriahem og MKB Fastighets AB. Alle har lang erfaring og et solid engasjement for bærekraft og samfunnsutvikling.

Samarbeidet har som mål å bruke skytjenesten Edge (AI) for å redusere energiforbruk og CO2-utslipp, helt i tråd med Malmös miljøprogram for 2021-2030.

Kionas AI er direkte implementert på hele byggningsmassen, ca 140 000 m². Dette er mulig gjennom programvareintegrasjoner med flere partnere, inkludert Kionas SCADA-system Web Port, som allerede er installert i rundt 30 bygg. De avanserte, selvlærende kontrollalgoritmene implementeres enkelt gjennom vår software, og inn i eksisterende utstyr for å optimalisere energiforbruk. Integrasjonen er toveis, noe som betyr at det på den andre siden kobles inn til tredjepartssystemer for å sende data om innendørs måling, energistatistikk og strømforbruk til analyseplattformen Edge.

Foto: Örtagården, Rosengård, Malmö November 2017. Av Miriam Preis.

Se hele historien om samarbeidet vårt med Rosengård:

Ute etter å spare energi i ditt bygg?

stemmer

  • "Vi hadde sett på muligheten for å legge til en form for smart energistyring til porteføljen vår. Da Kiona presenterte en slik løsning, mulig med en integrasjon mot Web Port og våre andre tekniske systemer, ble det interessant å sjekke det ut. Fra der av gikk det hele ganske raskt, å allerede være godt i gang føles veldig bra."

    Jens Ringö, Eiendomssjef, Rosengård Fastighets AB

    LinkedIn-profil

kontakter

Vil du høre mer om prosjektet?